Kenapa Berniaga Perrlu Kekal Fokus & Upgrade Ilmu ?

Posted on
Kelas-stokis

Knp orang berniaga tu kena selalu fokus dan wajib utk tambahkan ILMU..sebab skrg ni zaman sgt laju berubah..peniaga yg x nak berubah dan asik guna strategi sama anda akan di telan oleh pesaing… nak berjaya dalam business kena fikirkan longterm jika tidak anda akan penat asik berputar di kedudukan yg sama tanpa ada perubahan.. Rugi […]

Anak Pergi Gym Pada Bulan Puasa

Posted on
testimoni-anak

Korang boleh baca kisah si abang dan si adik ni, steady je meraka berpuasa macam tak berpuasa je. . banyak betul tenaga mereka ni….klo nak anak2 seperti mereka, korang boleh dapatkan int3tree dari pengedar yang sah. . Apa???😱😱😱 xtaw nk dapatkan kt mana?  . Klik pada Link >>> Senarai Ejen

Promosi Ramadhan – Int3tree Advance

Posted on
promosi-ramadhan

Pengambilan 1 sachet #int3tree semasa bersahur, membantu anak kita bertenaga sepanjang Ramadhan: ✓ Membantu mengawalkan rasa lapar ✓ Menolong mengekalkan fokus & bertenaga ✓ Menyokong kesihatan dengan pengambilan nutrisi yang baik

Ibu Prihatin Kongsi Gembira Dengan Perkembangan Anak

Posted on
ibu gembira dengan int3tree

Alhamdulillah…. tahniah ibu prihatin yg bErkOngsi rasa gEmbira perkembangan anak dgn kaMi pEngedar iNt3tree😍😍😍. TahNiah #TitanCtdotEmpire puan Shahrul Ika yg tErus sEmangat dan bErjaya bErkOngsi maNfaat int3tree kepada ibuayah hebat diluar sana. Nikmat yg Allah bEri pd kaMi bilamana Allah hantarkan kaMi #Testimoni yg sEntiasa gEmbira dGn pErubahan aNk2 mereka. #KegeMbiraanIbuayahKutamaanKami Anda ibu ayah yG […]

Anak Kekal Fokus Dalam Peperiksaan

Posted on
bantu anak jawab soalan peperiksaan

Anak kekal fokus dalam menjawab soalan peperiksaan bekalkan anak anda dengan Int3tree ..Aamiin Ya Allah Ya Khabir Ya Hakim Ya Mujib. Kita berusaha yG tErbaik utk mEreka semua. Alhamdulillah kiNi int3tree ada dan dpt baNtu mereka kEkal cerGas hiNgga kE malam… Tq Allah atas anuGerah iNi…. Selamat mEnjalaNi pEperiksaan pErteNgahan tahun buat sEmua aNk2 hEbat […]

7 CARA BERKESAN AJAR ANAK KECIL UNTUK BERKONGSI BARANG

Posted on

Ada cara betul untuk ajar anak berkongsi benda atau barang tak kira dengan sesiapa pun. Manakan tidak, perangai pelik mereka ini ada kalanya buat kita rasa musykil sedikit. Bayangkanlah dengan kawan, kemain lagi dia pandai berkongsi benda tapi bila dengan adik beradik, tiba-tiba dia jadi kedekut yang amat! Hingga boleh buat gaduh besar kalau terambil […]

Ilmu Berniaga Didunia, Untuk Bekalan Diakhirat

Posted on

Assalamualaiakum…. Sy Pn Hamidah a.k.a Ctdot merupakan Founder CtdotEmpire Sdn Bhd. . BersaMa #Int3tree banyak yg sy bElajar iLmu bErniaga di duNia yG meMbaWa kE akhiRat. So, drpd situ sy cuba cikit dEmi sedikit bErubah kEarah itu… . TAPI!!!! ada bNda yG sy nk kOngsikaN👇🏻👇🏻👇🏻 sepanjang saya berniaga terlalu ramai sy jmpa org yg suka bandingkan diri […]

7 PANDUAN BAGAIMANA INGIN DICINTAI OLEH ALLAH SWT

Posted on

Setiap kita pasti menginginkan dicintai oleh Allah. Kerana, jika Allah mencintai kita, maka kebahagiaan di dunia dan di akhirat akan kita raih. Pertanyaannya, bagaimanakah caranya agar kita bisa dicintai oleh Allah? Pernahkah kita merasa hidup ini sangat kosong? Maka jawapannya adalah carilah cinta Allah. Cinta akan Allah SWT adalah kecenderungan hati seseorang kepada Allah SWT […]

5 TIPS MENJADI SUPER MUM YANG HEBAT, BAIK & PENYAYANG

Posted on

Seorang ibu mempunyai peranan yang sangat penting di dalam keluarga sehingga seringkali disebut sebagai super mum. Super Mum ialah seorang wanita yang bertanggungjawab dalam menjaga emosi dan kesihatan fizikal anak-anak tanpa mementingkan diri serta mampu melaksanakan tanggungjawab dalam rumah tangga dengan baiknya. APAKAH CARA MENJADI SUPER MUM YANG HEBAT DAN PENYAYANG? Para ibu usahlah bersedih. […]